Diergeneeskunde

SYNLAB Veterinary, dé referentiepartner voor professionelen op het vlak van diergezondheid, levert een kwaliteitsvolle en innoverende dienstverlening. Onze diensten omvatten:

Dagelijks gratis ophaling van stalen op verzoek ⸰ Het nodige staalnamemateriaal ⸰ De realisatie van uw analyses binnen zeer korte termijnen ⸰ Concurrentiële, rechtvaardige tarieven zonder minimumtarief⸰ Snelle verzending van de resultaten in realtime ⸰ Diagnostische hulp ⸰ Regelmatig wetenschappelijke informatie

De lidmaatschap van de groep SYNLAB garandeert een zeer compleet gamma routine- of gespecialiseerde analyses. Het laboratorium SYNLAB Veterinary onderscheidt zich door de voortdurende ontwikkeling van zijn prestaties via de knowhow van zijn teams, de unieke technologie en de IT-ontwikkeling in dienst van dierenartsen en diereneigenaars. De diergeneeskundige stalen worden behandeld volgens de kwaliteitsnorm ISO 151869:2012 die van toepassing is op de laboratoria voor klinische biologie. De hoogtechnologische aanpak garandeert u uiterst betrouwbare resultaten.

SYNLAB Belgium SRL | Avenue Alexander Fleming, 3 - 6220 Heppignies | Téléphone : (067) 89 54 32 | TVA: BE 0453 111 546

 

Credits